Kapitein Nepel

Kapitein Nepel is het 35ste album uit de stripreeks De Blauwbloezen drinking water from glass bottles. Het werd getekend door Willy Lambil en het scenario werd geschreven door Raoul Cauvin. Het album werd uitgegeven in 1993 football on tee.

Blutch en Chesterfield krijgen de opdracht van generaal Alexander om Kapitein Nepel te escorteren naar Fort Bow. Dit omdat kolonel Appeltown geveld is door de griep en er tijdelijk een andere aanvoerder het commando moet voeren sock ties football. Al gauw blijkt Nepel een racist te zijn, omdat hij indiaanse helpers, de Chinese kok en de Afro-Amerikaanse klusjesman ontslaat en het kamp uitstuurt remington sweater shaver. Het reilen en zeilen binnen het fort moet volgens Nepel gedaan worden door, naar eigen zeggen echte Amerikanen. Al gauw blijkt dat de was niet vlekkeloos gedaan wordt, en het eten niet over naar huis te schrijven. Inmiddels buiten het Fort heerst er een dreigende sfeer in het indianenkamp jegens het fort. Blutch en Chesterfield moeten de dreiging om weten te praten, maar dit blijkt een moeilijke opgave. Als de dreiging alleen maar erger blijkt te worden, wordt het tijd dat kolonel Appeltown begint op te knappen.

About

Kelme Outlet | Le Coq Sport Outlet

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet chanel tassen chanel tassen outlet chanel tassen kopen