Barrio San Pedro

Barrio San Pedro är en ort i Mexiko. Den ligger i kommunen San Simón de Guerrero och delstaten Delstaten Mexiko pineapple juice meat tenderizer, i den södra delen av landet, 100 km sydväst om huvudstaden Mexico City. Barrio San Pedro ligger 2 145 meter över havet och antalet invånare är 319.

Terrängen runt Barrio San Pedro är bergig. Den högsta punkten i närheten är Cerro La Avanzada bottle holder belt, 2 870 meter över havet, 4,4 km sydost om Barrio San Pedro. Runt Barrio San Pedro är det ganska glesbefolkat, med 43 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Jesús del Monte, 11,8 km norr om Barrio San Pedro. I omgivningarna runt Barrio San Pedro växer i huvudsak blandskog liquid meat tenderizer.

Ett tropiskt höglandsklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 13 °C. Den varmaste månaden är april, då medeltemperaturen är 19 °C, och den kallaste är september, med 10 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 348 millimeter. Den regnigaste månaden är augusti, med i genomsnitt 286 mm nederbörd, och den torraste är januari, med 5 mm nederbörd waterproof swim bag.

About

Kelme Outlet | Le Coq Sport Outlet

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet chanel tassen chanel tassen outlet chanel tassen kopen