Sir Johns Peak

Sir Johns Peak är ett berg i Jamaica. Det ligger i den östra delen av landet, 19 km nordost om huvudstaden Kingston. Toppen på Sir Johns Peak är 1 912 meter över havet. Sir Johns Peak ligger på ön Jamaica. Det ingår i The Grand Ridge of the Blue Mountains.

Terrängen runt Sir Johns Peak är bergig åt nordost, men åt sydväst är den kuperad. Den högsta punkten i närheten är High Peak, 2 069 meter över havet, 2 subzero water bottle,0 km sydost om Sir Johns Peak. Runt Sir Johns Peak är det ganska tätbefolkat, med 96 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Kingston, 19,3 km sydväst om Sir Johns Peak the lemon squeeze hike. I omgivningarna runt Sir Johns Peak växer i huvudsak städsegrön lövskog.

Trakten ingår i den hemiboreala klimatzonen. Årsmedeltemperaturen i trakten är 18 °C. Den varmaste månaden är maj, då medeltemperaturen är 20 °C stainless steel lemon squeezer, och den kallaste är januari, med 17 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 2 013 millimeter. Den regnigaste månaden är oktober modern water bottle, med i genomsnitt 311 mm nederbörd, och den torraste är februari, med 74 mm nederbörd.

About

Kelme Outlet | Le Coq Sport Outlet

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet chanel tassen chanel tassen outlet chanel tassen kopen