Jaime Vallvé

Jaime Vallvé (født 1928[Kilde mangler] i Spanien, død 15. oktober 2000 i Danmark) var en spansk-dansk tegneserietegner som er mest kendt for at have bidraget til den nordiske produktion af tegneserien Fantomet.

Jaime Vallvé flyttede til Danmark i slutningen af 1950’erne. Han blen tilknyttet tegneseriesyndikatet P.I.B. og tegnede tegneserieadaptioner af kendte romaner som De tre musketerer, Ivanhoe og Greven af Monte Cristo. Han tegnede også detektivserien Eddie glass water bottles india, efter manus af Jørgen Sonnergaard.

I 1971 begyndte han at arbejde for den svenske Fantomet-produktion. Gennem 1970’erne, 80’erne og 90’erne tegnede han tilsammen 116 Fantomet-historier stainless steel water bottles safety. Vallvé var en populær tegner og er måske mest kendt for sine historiske Fantomet-eventyr. Vallvés tegnestil kendetegnes af bevidst brug af sort/hvide kontraster og brede penselstrøg.

Vallvé har også tegnet den historiske eventyrserie Johan Vilde efter manus af Janne Lundström. Serien er udgivet i fire album.

About

Kelme Outlet | Le Coq Sport Outlet

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet chanel tassen chanel tassen outlet chanel tassen kopen