Nødager Kirke

Nødager Kirke er en af de 9 kridtstenskirker på Djursland.. Den 850 år gamle kirke er bygget i perioden 1125-75. Kridtstenene stammer fra en kalkformation på Djursland, der er synlig i kystklinterne Sangstrup Klint og Karlby Klint ud til Kattegat nord for Grenaa how do meat tenderizers affect meat. Stenene blev fragtet til Nødager, en landsby på det centrale Djursland i Østjylland, med skib. Det foregik ned langs Djurslands kyst, og ind gennem Kolindsund, der skærer sig ind i halvøen, Djursland, fra Kattegat og 30 km ind i landet. Senere i middelalderen sandede indløbet til, og Kolindsund var en sø i nogle århundreder, indtil et afvandingsprojekt i 1870 omdannede søen til landbrugsjord.

Nødager Kirke ligner 95 pct what is the best way to tenderize beef. af danske landsbykirker, hvilket peger i retning af at en central dansk ide om

Colombia 2016 Home MOJICA 14 Jerseys

Colombia 2016 Home MOJICA 14 Jerseys

BUY NOW

$266.58
$31.99

, hvordan landsbykirker skulle se ud, allerede lå fast for 850 år siden. Grundkirken er en romansk kridtstensbygning best handheld bottle for running, der oprindeligt bestod af skib og kor uden tårn. Den hvidkalkede kirke med blotlagte granitsten her og der, er forsynet med blytag. Kirken har senere fået tilføjet et tårn mod vest og våbenhus mod syd. Det sidste med tegltag.

Nødager Kirke i Nødager Sogn ligger på Djursland i Syddjurs Kommune.

Nødager Kirke set fra sydvest

Dørparti med billedmotiv i sten

Synlige granitsten danner et spil i hvidkalket murværk

Nødager Kirke er bygget af kridt/ kalksten fra denne formation ved Sangstrup Klint nord for Grenaa

Koordinater:

About

Kelme Outlet | Le Coq Sport Outlet

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet chanel tassen chanel tassen outlet chanel tassen kopen